Εορτασμός Πεντηκονταετηρίδας

Με συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη ετοιμάζονται να γιορτάσουν μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία της Σχολής: την Πεντηκονταετηρίδα, τα 50 χρόνια προσφοράς στον μαθητή, τα 50 χρόνια ως Σχολείο Παιδείας & Πολιτισμού.

Τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη έχουν χαράξει την πορεία τους με την αφοσίωση και την προσήλωση όλων εκείνων που τα απαρτίζουν. Κάθε μαθητής, κάθε καθηγητής και κάθε μέλος έχει συμβάλλει στην εξέλιξη τού Σχολείου με την αγάπη, την ενέργεια και το πάθος του. Είναι καιρός να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί, να μοιραστούμε αναμνήσεις και να δημιουργήσουμε νέες στιγμές που θα αναδείξουν την πλούσια ιστορία μας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους παλιούς μας φίλους – πρώην μαθητές, απόφοιτους, γονείς και πρώην εκπαιδευτικούς – να μας υποστηρίξουν για να κάνουμε αυτό τον εορτασμό αξέχαστο.

  • Δώστε Ζωή με Οπτικοακουστικό Υλικό: Φωτογραφίες, φιλμ, βίντεο, σκίτσα, παλιά βιβλία, λευκώματα (θα ψηφιοποιηθούν από τη Σχολή και θα επιστραφούν)- κάθε μικρή λεπτομέρεια συμβάλλει στην ανάδειξη της πορείας μας.
  • Μοιραστείτε Μαρτυρίες και Μνήμες: Ανέκδοτες ιστορίες, συγκινητικές στιγμές, μοναδικές εμπειρίες – κάθε ιστορία είναι σημαντική για εμάς.
  • Συμμετέχετε στην Οργάνωση Εκδηλώσεων: Εάν έχετε ιδέες για εορταστικές εκδηλώσεις, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και συνεργασία.

Αποστολή υλικού και επικοινωνία για περισσότερες πληροφορίες: 50years@zois.edu.gr

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και για την υποστήριξή σας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του εορτασμού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο